PAPRIKA SKORÁ RADUZA F1
Výsev : II - III.
Zber : VII - X.
Množstvo : 15 semien
Podobné produkty
Veľmi skorá odroda vyššieho vzrastu s plodmi v tvare ihlanu. Výsev : I. - III. Zber : VII. - X. Množstvo : 15 semien
Silne pálivý mix farebných stredne dlhých a tenkých papričiek. Výsev : II. - III. Zber : VII. - X. Množstvo : 0,4 g
Poloskorá nepatrne pálivá odroda so stredne veľkým plodom. Výsev : I - III. Zber : VI - X. Množstvo : 15 semien
Pikantná, veľmi skorá, odroda vhodná na pestovanie v kvetináči. Výsev : II. - VI. Zber : VII. - X. Množstvo : 10 semien
Skorá kapia strednej veľkosti so 140 - 150 g plodom vhodná na priamy konzum aj spracovanie. Výsev : III. - V. Zber : VII. - IX. Množstvo : 0,7 g
Tradičná talianska odroda rajčinovej papriky vhodná na plnenie. Výsev : II. - III. Zber : VII. - IX. Množstvo : 0,4 g
Indeterminantná odroda s dužinatými a sladkými plodmi, vhodná na čerstvú konzumáciu a konzervovanie. Výsev : III. Zber : VII. - IX. Hmotnosť : 0,4 g
Skorá, jabĺčková paprika s hrubostenným a sladkým plodom vhodná na plnenie a zaváranie. Výsev : III. - V. Zber : VIII. - IX. Množstvo : 0,7 g
Najobľúbenejšia šťavnatá odroda s nepatrnou pálivosťou. Výsev : I - III. Zber : VI - X. Množstvo : 0,6 g
Poloskorá šťavnatá odroda vyššieho vzrastu, jemne nasladlá. Výsev : I. - III. Zber : VII. - X. Množstvo : 15 semien
Poloskorá kapia s hladkým, hrubostenným a pevným plodom vhodná na konzervovanie aj mrazenie. Výsev : III. - V. Zber : VIII. - IX. Množstvo : 0,7 g
Štipľavý baraní roh s priemernou hmotnosťou 20 - 25 g, vhodný na konzervovanie i na sušenie. Výsev : III. Zber : VIII. - X. Hmotnosť : 0,4 g
Stále rastúci baraní roh s priemernou hmotnosťou 20 - 30 g, vhodný na čerstvú konzumáciu aj konzervovanie. Výsev : III. Zber : VIII. - IX. Hmotnosť : 0,3 g
Veľmi skorá odroda pálivého baranieho rohu. Výsev : I. - III.. Zber : VII - IX. Množstvo : 40 semien
Silne pálivá, stredne dlhá, červená chilli paprička. Výsev : II. - III. Zber : VII. - X. Množstvo : 0,4 g
Skorá odroda sladkej červenej papriky typu "baraní roh". Výsev : III. - IV. Zber : VII. - IX. Množstvo : 0,5 g